آموزش تهیه سبزه نوروزی

با سلام خدمت شما کاربران محترم و بازدید کنندگان عزیز
در این سری از آموزش ها قصد آموزش تهیه سبزه های نوروزی در انواع بذر ها را برای شما عزیزان را داریم.
در ابتدا و در سری اول این آموزش مقدمه ای از کلیات کار و توضیحاتی پیرامون این آموزش ها برای شما عزیزان در نظر گرفته ایم.
لوازم مورد نیاز :
- انواع مختلف بذر
- ماکت یا ظرف مورد نظر
- پارچه آستری نخی که به آن تنظیف هم می گویند (پارچه تنظیف را از رنگفروشی ها می توانید تهیه کنید)
- پنبه
- آب افشان (اسپری)
- یونولیت
- تور فلزی
- کیسه نایلونی شفاف
- انواع چسب (چسب چوب و حرارتی)
- پارافین جامد و مداد شمعی یا رنگ پودری مخصوص شمع سازی
- سبدهای حصیری و پلاستیکی
- فویل آلمینیومی ضخیم
- توپ های پلاستیکی در سایز های مختلف
- انواع روبان در سایز و رنگ های مختلف
- توری پلاستیکی ظریف (مثلا توریهایی که توپهای پلاستیکی در درون آن قرار دارند)
- قالبهای فلزی کیک در طرحها و اندازه های مختلف
- پونز ، سوزن ته گرد برای وصل کردن روکش به ماکت
- اکلیل و مروارید برای تزیین
- سوزن و نخ
شناخت بذرها و دانه ها
بطور کلی بذرها را می توان به دو گروه تقسیم کرد:
- بذرهای ظریف یا لعابدار مثل بذر شاهی ، منداب (کی کج) ، خاکشیر ، بذر خرفه ، ریحان ، بذر مرو و غیره.
- بذرها و دانه های سخت یا بدون لعاب مثل عدس ، ماشک ، ماش ، لوبیا چیتی ، باقلا ، تخم آفتابگردان ، تخم کدو مرمری ، گاودانه (کِسِن) سنگکی،گندم.
هر گروه از این بذرها خصوصیات ویژه خود را دارا هستند
جدول زمان باروری بذرهای مختلف